Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06.2021 10:25 - Как да носите хладно и лесно през лятото
Автор: richards Категория: Спорт   
Прочетен: 110 Коментари: 0 Гласове:
0



Тъй като времето се затопля от ден на ден, горещото лято идва тихо, но за жените времето, оставено за тях, изглежда не се увеличава с продължителния летен ден. Всеки ден скачах многократно в „MeiMeida“ и се „изпотявах силно“, когато пътувам до вкъщи и чувствам, че винаги има едно парче дреха, което кара хората да се чувстват освежени и хладни в килера.

Понякога дори няма време за вечери и срещи с приятели или семейство и приятели, камо ли да облечете готини и красиви летни дрехи през сезона.

За жените, които искат да бъдат освежени и готини, но също така искат да спестят време, какъв тоалет може да бъде бърз и готин, без да губи усещането за красота? Какъв вид облекло може да отговори на тези нужди?

Не, „въздушните панталони“ се появиха в призива на милиони жени и едва се превърнаха в популярна тенденция, обхванала сърцата на жени от всички възрасти. Днес нека поговорим за идеите на жените за това как да носите „въздушни панталони“ през лятото.

1. Какво е въздушен панталон

1. Материал от плат

Материалът от плат на въздушните панталони е по-материал. Летните дрехи са предимно шифон и коприна, които имат добра въздухопропускливост и са хладни и гладки, а повечето от категориите имат определена драперия. Сред тях коприната е по-гладка, но по-малко еластична и по-трудна за оформяне, което я прави по-подходяща за ежедневно домашно облекло, докато шифоновите тъкани обикновено са по-елегантни и леки, чувстват се меки и гъвкави и не се деформират лесно дълго време. Подходящ за пътуващи жени.

2. Стил

Въздушните панталони, подходящи за пътуване до работното място, се предлагат главно в два стила: колани и широки крака. Въздушните панталони със завързващи крака са по-спортни и ще подчертаят извивките на бедрата и краката, подходящи за млади жени с твърди бедра и тънки бедра; докато въздушните панталони с широки крака са основно прави, а изискванията за бедрата и краката не са толкова и може да скрие излишната плът под естествената завеса на кърпата, която е подходяща за жени, които са склонни към месести бедра и крака.

3. Цвят

Има повече цветове на панталони с широки крака и има 6 или 7 общи. Бялото и черното са подходящи за всички тонове на кожата и възрастовите групи, но през лятото те могат да изглеждат еднообразни. Така че можете да помислите за светъл цвят на кафето, аква зелено и т.н., тези цветове могат не само да спомогнат за изсветляване на тонуса на кожата, но и по-подходящи за жени с тъмен тон на кожата, изглеждат живи, без да губят атмосферата. Трябва да се отбележи, че това е цветът на панталона, а цветът близо до лицето трябва да се разглежда отделно и да не се бърка.

Второ, мач

Причината за популярността на "въздушните панталони", освен собствените си леки и дишащи фактори, се дължи и на нейното разнообразие и гъвкавост. С различни върхове ще бъдат произведени различни ефекти и стилове на обличане.

1. Риза + въздушни панталони

Съчетаването на ризи и въздушни панталони е просто невероятно. Ризата е разкопчана с два бутона и е съчетана с въздушни панталони, което не само увеличава усещането за отдих, но и модифицира линиите на врата, правейки цялостния стил да изглежда професионален и да не е твърд, показвайки интелектуалната елегантност на жените.

След това можете да сложите ризата в панталона си, да повдигнете линията на талията си и визуално да повдигнете човека вертикално. Този човек е по-подходящ за хора с плоска долна част на корема и без мазнини; ако има повече долна част на корема, ако имате долна корем, можете просто да завържете половината и да оставите половината от външната страна, което също може да подобри линията на талията, докато покрива корема.

2. Тениска + въздушни панталони

Освен че могат да блестят на работното място, въздушните панталони са и добър помощник за носене в ежедневието. Като див сладур, как да не се комбинира с тениска. Ако искате да бъдете по-зрели, можете да пъхнете памучен Т в кръста си, за да увеличите линията на талията и да разтегнете дължината на крака, докато изглеждате чисти и спретнати; ако искате да бъдете свободни и небрежни, можете да го оставите да се разтегне, но платете внимание към тениската Тя не трябва да е твърде дълга, за предпочитане над ханша, в противен случай ще изглежда по-къса.

3. Други + въздушни панталони

Разбира се, има много други топове, като едно рамо, пуловери и др., Които могат да се съчетаят с въздушни панталони. Най-лесният начин да съчетаете върховете е да ги съчетаете със същия цвят, което е удобно и бързо и очевидно може да удължи ръста на човека. Обърнете внимание на монотонната колокация на една и съща цветова система.Можете да използвате гривни, очила и други аксесоари, за да разведрите, или да изберете по-сложен топ стил, за да увеличите цялостното усещане за наслояване и дизайн.

Освен това, ако избраният цвят е розов, зелен и т.н., обърнете внимание на бялото пространство от лицето до областта на врата. Пазете се от твърде светли цветове, които карат лицето да изглежда тъмно. Препоръчваме прашки, рамене и други стилове с голяма гола кожа. В същото време изпъкналостта на талията не е пренебрежима, можете да използвате колани, катарами на талията и други аксесоари, за да подчертаете линията на талията, да увеличите съотношението на дължината на краката и да удължите тялото.

Три, съвпадащи съвети

При съвпадение на въздушните панталони все още се обръща внимание на някои малки детайли.

1. Минните полета не могат да бъдат стъпвани

Въздушните панталони със средна дължина ще съвпадат по-добре. Ако са твърде дълги, краката ще бъдат по-къси и не е лесно да се ходи. Ето защо изборът на дължина на панталона е точката, върху която трябва да се съсредоточите. Ако глезенът е тънък, препоръчително е да го изложите; ако глезенът е по-месест, можете да изберете дължина, която може да покрива глезена, но не твърде дълга (вероятно до супинатора), която ще бъде по-подходяща.

2. Обувки

За обувки могат да се съчетаят обикновени високи токчета, сандали и дори пантофи. Ако искате да изглеждате повече аура, можете да изберете плоски обувки на висок ток или заострени. Ако обмисляте комфорта и не се нуждаете от силна инерция, можете да изберете пантофи с плоски пръсти, спортни обувки и т.н.

В допълнение, от цветна гледна точка, обувките със същия цвят като панталоните също са чудесен избор, който може значително да увеличи дължината на крака, правейки долната част на тялото удължена като цяло, правейки я да изглежда висока и слаба.

3. Чанти

Що се отнася до подходящите чанти, всички видове чанти са по-лесни за съчетаване по отношение на стилове, така че асортиментът от чанти за избор е сравнително голям.

Добре ли е да носите някаква чанта? Не, тъй като въздушните панталони имат силно усещане за драпиране и отдих, чантите са по-подходящи от раниците, а по-малките чанти са по-подходящи от големите.

На второ място, цветът не трябва да е твърде смесен, в противен случай ще изглежда нефокусиран и ще унищожи цялостната красота. Можете да използвате "трицветния метод", за да изберете чанти, тоест цветът на цялото тяло не трябва да надвишава три, най-добре е да изберете същия цвят като дрехите или панталоните и след това да изберете стил, който ви харесва.

Написано в края: в днешно време обществото има все по-високи изисквания към жените и простотата се е превърнала в стремеж на повечето хора, но простотата не означава простота. Стига да изберете подходящ елемент и да добавите проста колокация, е лесно рокля също може да покаже различната красота на жените.Read more at:http://www.formaldressau.com/collections/purple-formal-dresses | http://www.formaldressau.com/collections/pink-formal-dresses



Тагове:   FASHION,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: richards
Категория: Спорт
Прочетен: 26592
Постинги: 115
Коментари: 1
Гласове: 10
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930