Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2021 16:04 - 5 вида високи токчета, които са популярни тази година, са тук
Автор: richards Категория: Спорт   
Прочетен: 62 Коментари: 0 Гласове:
0



Като фен на високите токчета, дълго време се радвах, когато видях читатели да задават въпроси за избора на високи токчета!

Накрая имам шанс да го споделя с всички!

Лятото е сезон, подходящ за носене на малки високи токчета, които ви дават пълни с модни спомени.

И така, какви обувки на висок ток изглеждат добре и какви обувки на висок ток са подходящи за вас?

След това започваме от класификацията на обувките, можем да разделим „популярните“ обувки на висок ток на пет основни категории.

От предимствата и недостатъците, както и типа обувки и съответстващи на няколко малки категории, можете лесно да изберете подходящите обувки.

01

Остри високи токчета

„Най-добрият„ вреден приятел “на фен на кръга с номинална стойност“

Предимства на високите токчета с остър дизайн на пръстите:

Остри обувки на висок ток имат специални характеристики, могат да ни донесат най-красивото усещане за линия, така че да изглеждат стройни и темпераментни.

Недостатъци на заострените високи токчета:

Цената да бъдеш твърде „красива“ е неудобна, особено за момичета с широки крака.

Случаи, в които са подходящи заострени високи токчета:

Въпреки че е извън комфорта, естетическият ефект е признат. Така че е много подходящ за „гледане“ на поводи, т.е. поводи, в които ви считат за талисман, като банкети, сватби и фото-вдлъбнати форми.

Тълпата, която насочи високите токчета, е подходяща за:

Той е особено подходящ за "възрастни дами", които не ходят често, като тези, които работят в стабилни "седящи" класове, или свободни хора, които не се нуждаят от работа (възрастни дами).

Съвпадение на остри високи токчета:

Острите високи токчета са много универсален артикул поради изключителната си красота и подобрен темперамент. Въпреки че е многостранен, той също така изисква подходящ избор.Например, ако дизайнът на високи токчета е изключително прост, тогава стилът на съвпадение не трябва да е прекалено изискан, в противен случай ще бъде изключително тежък.

Най-подходящият начин за съвпадение е да изберете същия тип мач. Един и същ тип колокация означава буквално, обувките и стиловете на облекло са еднакви, или цветът и аксесоарите са еднакви, винаги трябва да има взаимосвързани места.

02

Високи токчета с квадратни пръсти

"Ретро" красавици ", които гледат назад към тенденцията"

Предимства на високите токчета с квадратни пръсти:

Квадратните обувки на висок ток стават все по-модерни, откакто ретро стилът се завърна, а формата на обувките е и „най-стабилна". Не е удобно да избирате хора без заострени високи токчета, нито е обемисти като заоблени високи токчета. Накратко, ретро и стилно.

Недостатъци на високите токчета с квадратни пръсти:

Въпреки че високите токчета с квадратни пръсти са наистина много красиви и модерни, те не са непременно подходящи за вас, защото квадратният дизайн е или интелектуално елегантен, или ретро, ​​така че стилът, който е твърде небрежен и спортен, не е подходящ, тоест, не е подходящо. Много ежедневно облекло.

Подходящи поводи за високи токчета с квадратни пръсти:

Ретро и темперамент, квадратни обувки на висок ток могат да контролират всеки моден повод, освен спортния стил, особено интелектуалния дизайн, лесен за носене на работното място и интервюто не е проблем.

Тълпата, подходяща за високи токчета с квадратни пръсти:

Поради квадратния дизайн "правилата" не са твърде ограничителни, така че определено не е добре да искате да бъдете свободни и лесни. Квадратните обувки на висок ток са по-подходящи за офис служители с редовна работа и почивка.

03

Сандали с една каишка

"Най-добрият" спътник "за охлаждане и облекчаване на топлината"

Предимства на сандалите с една дума:

Времето е толкова горещо, че може да бъде по-освежаващо от сандалите с една ивица.Без пакета със заострен квадратен пръст и кръгъл пръст, всичко изглежда толкова готино, така че предимствата са лесно видими.

Недостатъци на сандалите с една лента:

Предимството да си достатъчно хладен също жертва известен комфорт, така че може да не е толкова стабилно, а изпотеното прилягане може дори да се почувства като „плъзгаща се пързалка“ и ако случайно пръстите на краката ти влязат в близък контакт с асфалтовия път.

Случаи, в които са подходящи сандали с една лента:

Има само няколко прости линии, така че има много по-малко място за показване и усещането за дизайн също ще бъде намалено, но едно и също нещо е универсално и практично. Истинският универсален не избира хората, разбира се, го прави не избирайте поводи.

Хора, които отговарят на сандали с една дума:

Тъй като дизайнът е изчистен и свеж, почти няма ограничения и тъй като дизайнът е достатъчно готин, няма ограничения за формата на краката, така че е много гъвкав.

04

Обувки Muller

"Мързелива бебешка мода" внимателна машина ""

Предимства на обувките Muller:

Много хора са много завистливи за състоянието на живота, в което можете да носите чехли у дома, а обувките на Muller могат да ви върнат към този момент, наистина удобни и небрежни, можете лесно да излезете само с една стъпка, така че удобството е най-голямото от Обувки Muller. Предимство.

Недостатъци на обувките Muller:

Въпреки че по тях може да се ходи веднага след като се стъпят, обувките на Muller не са много пета до крак. Те могат да се използват само като заместител на чехлите и не могат напълно да заменят функцията на сандалите. Понякога ходенето по-бързо ще доведе до срамът от „летящи обувки“.

Обувките Muller са подходящи за поводи:

Въпреки че обувките Muller са удобни и неудобни, обувките Muller са много модерни. Излишно е да казвам, че модният му индекс е особено подходящ за носене, когато формата е вдлъбната. В допълнение, обувките на Muller не са подходящи за случаи, които изискват „упражнения“, като например натискане по пътя на маратон, пазаруване в стил маратон, накратко, не могат да се използват в интензивни упражнения за дълго време.

Обувките Muller са подходящи за тълпата:

Обувките Muller определено са чехли, заместващи модата. Дори в свободното време те могат да станат модерни и темпераментни, така че да могат да се носят след излизане от работа и училище, без да се ограничава тълпата.

05

Спортни "високи токчета"

"Свободен и свободен" мъж жена ""

Моето разбиране за обувките на висок ток може да е различно. В очите на съвпадението, стига да могат да бъдат увеличени, те могат да бъдат наречени обувки на висок ток, като стари обувки или обувки на платформа. Въпреки че няма "ток", те са удобни и очевидни. високи.

Предимства на спортните „високи токчета“:

Спортните обувки на висок ток са точно като старите обувки, което ви позволява да вземете предвид както комфорта, така и високата функционалност. Носенето на горната част на тялото е напълно неограничено. Но в сравнение със старите обувки той има повече охлаждащи и облекчаващи ефекти, така че е много подходящ за лятно облекло.

Недостатъци на спортните "високи токчета":

В моите очи това е перфектно, но в очите на някои модни елити това може да е представител на немодата, но не се интересувайте. С правилното съвпадение спортните високи токчета също могат да бъдат модерни и красиви.

Подходящи поводи за спортни "високи токчета":

Поради спортните атрибути е удобно и небрежно да се носи в горната част на тялото, така че е по-подходящ за неформални неформални поводи. Сравнително официални поводи като дати, банкети и интервюта не са подходящи, не са толкова церемониални и им липсва усещане за изящество.

Спортни "високи токчета", подходящи за тълпата:

Спортните обувки на висок ток са наистина подходящи за „женски мъже". Те са изцяло съобразени. В горната част на тялото няма чувство за сдържаност и те лесно могат да завършат модния облик.

Подходящи колокации за спортни „високи токчета“:

За разлика от конвенционалните обувки на висок ток, спортните обувки на висок ток са безплатни и безплатни, така че няма ограничения при съвпадението. Почти въображаеми комбинации могат да се комбинират свободно, дори и да не са толкова координирани, тогава можете да носите личностна тенденция.

Съвети от един и същи цвят: спортният стил е прекалено небрежен, можете да използвате същия цвят, за да го компенсирате. Носенето на горната част на тялото има ефект на взаимно влияние, така че небрежната колокация също може да добави малко усещане за усъвършенстване.

Съвети: Микс и съвпадение в японски стил: Японският стил е изискан и красив, с нежен и домашен стил, който допълва спортните „високи токчета“.Read more at:http://www.formaldressau.com/collections/formal-dresses-melbourne | http://www.formaldressau.com/collections/formal-dresses-adelaide



Тагове:   FASHION,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: richards
Категория: Спорт
Прочетен: 26611
Постинги: 115
Коментари: 1
Гласове: 10
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930