Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.07.2021 06:46 - Така трябва да изглежда една 60-годишна жена
Автор: richards Категория: Спорт   
Прочетен: 562 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

След като годината на жената навърши 60 години, тъй като не беше в състояние да задържи изминалите години, така че можем да изберем няколко договорени и лесни без възрастта лист за вкус, нека да представим естетическото усещане, което дава на природата да остарее .

Днес Xiaobian беше изненадан от 60-годишна жена!

Въпреки че външният й вид не е изключителен, но чрез лекия грим дава на хората удобна красота; Въпреки че нейната фигура е очевидна средна, но използването на подходящи дрехи се облича, за да позволи на човек да движи окото - привличащ модния чар.

На снимката по-горе тя е облечена в тънка черна риза с нарязани цепки. Той е съчетан с бели ленени панталони с широки крачоли. Класическата черно-бяла комбинация от удобни текстурни тъкани взаимно се подсилва, за да създаде удобен и усъвършенстван визуален усет.

Романтични счупени цветя, това е един от прекрасните елементи, често използвани през лятото на жени на средна възраст. За да избегнем подозрението да се държим младо, можем да използваме плътни цветове, за да намалим усещането за заслепяване, което от своя страна намалява визуалното въздействие на целта.

На снимката вляво блогърът носи шикозна, но не изискана пола с щампа. Горната част на тялото е съчетана с тънка малка тънка риза с цвят на кафе, която изобщо не показва тъмнината и превратностите на старите хора. С помощта на бели сандали и чанти блогърът създава отлично усещане за цветни слоеве.

След 60-годишна възраст жените, ако фигурата е дебела и деформирана, не забравяйте да се опитате да избегнете твърде стегнатия стил, изберете подходяща версия на роклята може да подчертае класическия чар.

Вдясно блогърът носи добре прилепнала рокля Qipao със син основен тон. Дизайнът на рамото е страхотен и атрактивен. Ако се притеснявате от прекалено голямо излагане, можете директно да носите копринена текстура на дългия шал, елегантен и толкова завиден.

Ако сте на 60 години и нямате тънки крака или слаби крака, можете да използвате отслабващите свойства на заострените токчета, за да създадете елегантен и шикозен моден външен вид.

Поради причината за възрастта, ние не избираме ток с височина 5 сантиметра по-висок от 60 години, дебелият ток от 3,5 сантиметра е оптимален, такъв чифт обувки, които вече могат да направят стройна линия удобно, защо да не опитаме?

Зрял и успокоен държи роклята cheongsam, която придържа едновременно елегантен блясък едновременно, това е ориенталската женска любов през цялото време. По-специално, тъмно скроената пола qipao може умело да очертае извивките на тялото на 60-годишна жена.

Блогърът в лявата снимка е облечен в тъмна пола cheongsam с ретро шарки. Разкошните и издръжливи дизайни и цветове се съчетават с удобната текстурна материя и трябва само да съвпадат със сив пуловер, за да покажат елегантния и очарователен чар на жените за момент.

Жените на 60 години също могат да използват сламени шапки, чанти и други аксесоари, за да добавят нотка на мода към лятната атмосфера.

Подобно на блогърката от снимката вдясно, тя носи чифт бели ленени панталони с широки крачоли, които й придават освежаващо усещане. Горната част на тялото е съчетана със светло леденосиня риза с къс ръкав, лесно създаваща „свободен“ визуален ефект. Метална огърлица е окачена между врата, носете бамбук, за да направите отново кошница, семпло, но елегантно е шик, естетическото усещане е много

В цялата статия можем да видим, че блогърът особено обича да използва заострени обувки за отключване на различни стилове.

Тук например тя носи черна облегающая рокля с леко прилепнала форма, която лесно прикрива несъвършенствата и показва класическата красота на възрастна жена. Крака с чифт черни заострени обувки на висок ток, дизайн с плитка уста, много добър за удължаване на линията на крака, така че да играе тънък визуален ефект.

Черно-бяла тонална чадърска пола, до степента на толерантност на фигурата на потребителя е голяма, може да побере женския избор на повече фигура.

Този тип пола е на колокация, може да следва "сложен и прост съюз" износване изграждане на закон, контрол на цялото тяло модерен елемент в определени граници, контрол интегрално модно чувство е правилно.

Еднородната суперпозиция на плисирани елементи върху тялото на едноцветната пола формира популярния стил „плисирана пола“ през последните години. Със своята гъвкава и тънка производителност, тя е много подходяща за жени на 60. Прочетете повече на: https://www.formaldressau.com/ | https://www.formaldressau.com/collections/short-formal-dresses



Тагове:   dress up tips,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: richards
Категория: Спорт
Прочетен: 26203
Постинги: 115
Коментари: 1
Гласове: 10
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031