Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2021 12:10 - 58-годишната японска леля наистина знае как да се облича
Автор: richards Категория: Спорт   
Прочетен: 1213 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Много по-възрастни дами не обичат да показват ефекта от показването на височина или отслабването чрез схеми като оголване на глезените.Те предпочитат консервативни модели на обличане и топли схеми на обличане. Можете да научите от тази петдесет и осем годишна японска блогърка. Ежедневното й носене е много основателно и тя може да създаде ефект за намаляване на възрастта, без да се преструва на нежна. Колкото по-модерна, толкова по-стара, толкова по-елегантна и модерна.

01

1. Дълги панталони + къси ботуши

Необходимо е да се затопли добре през есенно-зимното облекло, за да се предотврати студеният вятър да накара жените да потръпнат и да им липсва щедро поведение. При избора на панталони различните цветове могат да играят различни роли, като използвате някои панталони. С чифт къси ботуши, той е спретнат и семпъл, стилен и модерен.

Целият комплект облекло използва чифт черни панталони и черни къси ботуши. Цветовата координация е висока, което може да помогне на жените на средна възраст да удължат формата на крака. Този естествен ефект на удължена форма на крака ще донесе по-значителна височина. Функция, без оголвайки глезените, можете да изглеждате и по-стройни.

Комбинацията от дълги панталони и къси ботуши не трябва непременно да поддържа еднородността на цветовете.Понякога контрастът помежду си е голям и може да се получи много хармоничен CP.

Например, този костюм с бял панталон е съчетан с много прости черни къси ботуши. Тъй като тези два цвята са съчетани заедно, те никога няма да се „преобръщат“ и да правят грешки. Може да бъде удобен за дами на средна възраст, които не обичат да се обличат нагоре Чрез тези два вида единични продукти се създава стил с достатъчно усет към модата.

Черните къси ботуши винаги могат да бъдат непобедими.Това е така, защото неговият цвят е най-включващ и има голяма свобода да съчетава горната част на тялото и панталоните, така че без значение как съчетавате цвета, по принцип е много подходящ.

Този зелен панталон ще има повече присъствие от черно-белия, но цветовата му схема не може да бъде произволна. Можете да използвате черни къси ботуши за основата и се опитайте да не са твърде противоречиви с цвета на горната част на тялото.

Координацията между дълги панталони и къси ботуши, освен че култивирате мълчаливото разбиране между цветовете, трябва да обърнете внимание и на избора на дължина на облеклото.Ако краката ви не са особено стройни, но искате да пробвате тесни панталони, можете да използвате дълго палто за правилно покритие. Тъй като прасето ще бъде натъпкано в късите ботуши, тръбата на обувката ще бъде само един кръг по-широк от обиколката на крака, което естествено може да създаде контрастен ефект, така че да се постигне ефектът на подчертаване на стройността на прасеца.

Например в това облекло е приложено дълго палто с наситен цвят. Подходящите панталони и ботуши са в същия цвят, който може да отразява свободния и лесен темперамент и да помогне на жените на средна възраст да опростят представянето на възрастта и да създават уникален стил Изгубете тенденцията на младите хора.

02

2. Не правете грешки в цветовите комбинации

Обличането може да бъде разделено на две стъпки, едната е да изберете стила, а другата да съответства на цвета. Без значение в коя стъпка или връзка се намирате, трябва да гарантирате успех, за да въведете най-накрая набор от модни тоалети. По отношение на съчетаването на цветовете, много по-възрастни дами ще бъдат много консервативни, а също така има малък брой хора, които са твърде нервни и смели, без значение кой от тях трябва да се избягва колкото е възможно повече.

Що се отнася до съвпадението на цветовете, първо можете да използвате чифт сини дънки, за да създадете освежаващ основен цвят, и цвета на облеклото в горната част на тялото, стига да избягвате голямото червено и цвета, който е твърде богат, можете да използвате кайсия, бежово и черно като основен цвят. .

Синьото може също да създаде разнообразие от текстури чрез преобразуване на тонове. Някои са освежаващи, с очевидни модифициращи възрастта или отслабващи ефекти, а някои могат да отразяват вид напреднал чар.

Подобно на тази синя малка жилетка, тя използва дълъг дизайн, за да създаде ветровито и по-шикозно състояние при ходене, което може да помогне на момичетата да създадат многопластова визия. За използването на вътрешната езда можете да използвате много безопасен черен плетен пуловер с високо деколте, за да изхабите лесно добър темперамент.

03

3. Цветът трябва да има ехо ефект

Когато облеклото се увеличава с всеки изминал ден и към формата се добавят различни аксесоари, създаденият конфликт ще се подобри значително. Необходимо е да се координира цвета на всяка част от артикула. Можете директно да използвате ехото между цветовете, за да създадете по-перфектна цветова схема.

Например, синият шал и синият панталон, използвани в това облекло, очевидно са в един и същи лагер. Те могат да създадат резонанс и сътрудничество между горната и долната част, което значително намалява добавянето на други цветове към формата. Вероятността от грешка създава хармонично визуално усещане и семпъл стил.

Цветовата реакция е изящна, има мълчалива координация между вътрешно и външно, има и разстояние между горната и долната страна и комбинацията между аксесоари и други елементи. Това, което остава непроменено, е, че те винаги имат опростения ефект на цвета , подчертаване Най-стилен стил.

Това облекло може да накара по-възрастните дами, които са на близо 60 години, също да носят чувство за мода.Използването на палта от агнешка вълна поддържа усещане за мекота и може да отразява нежния чар чрез добавяне на цветове. Той е подобен на цвета на обувките, използвани на краката, а чантата може да бъде в същия цвят като панталоните.Read more at: https://www.formaldressau.com/ | https://www.formaldressau.com/collections/formal-dresses-melbourne




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: richards
Категория: Спорт
Прочетен: 26527
Постинги: 115
Коментари: 1
Гласове: 10
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930