Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2021 11:45 - Как изглежда малкото момче уникално?
Автор: richards Категория: Спорт   
Прочетен: 114 Коментари: 0 Гласове:
0



Топлина, щастие и комфорт, тези удобни и красиви думи са по-скоро като влизане в очакванията и стремежите на жените на средна възраст. Те изглаждат краищата и ъглите и охлаждат кръвта. Жените на средна възраст не трябва да се сриват в живота. В състояние на пълно заплащане трябва да знаете как да се отнасяте добре, да гримирате веждите си и да живеете деликатен и елегантен живот.

Може би не сме красиви, но трябва да притежаваме уникален чар. Ние сме стари и с естествен темперамент; не сме високи, но знаем как да съвпадаме и можем да изглеждаме чисти и удобни. В този брой, нека блогърът на Bao Ma за дресинг ви научи как да се обличате удобно и да направите едно малко да изглежда уникално!

Защо блогърът с ръст 158 може да има зрение 168?

1. Опростете сложността и намалете тежестта

Малките момичета не са подходящи за твърде сложно облекло, лесно е да предизвикате твърде много елементи и визуално объркване. Ограничението на височината ядосва малките деца. Моделът или дизайнът са твърде триизмерни и без висока височина, няма да могат да износят аурата, така че не носителят е този, който управлява облеклото, а по-скоро облеклото потиска Wearer. Малките жени трябва да знаят как да се адаптират към условията на „мястото“, а не да преследват прекомерно сложни колокации и само превръщайки сложните в прости могат да подчертаят своя лек и нежен темперамент.

Има твърде много модели в облеклото, което има ефект на разширяване визуално. Малките жени, които нямат предимство във вертикалната посока, заедно с хоризонталното разширяване, определено ще накарат хората да изглеждат малко по-ниски отново. Огледалният обикновен цвят очевидно е по-подходящ за малки хора. Монотонността на цвета прави хората по-изчистени и прости и намалява усещането за хоризонтално разширение; стилът е удобен и свободен, което може да направи слабите и малки жени да изглеждат по-пълни, но също така улеснява малките и месести жени да се скрият тяхната мазнина.

Ключови моменти: Малките жени не трябва да носят твърде изискани дрехи, които лесно ще донесат чувство за визуално разширяване и ще намалят ръста си. Блогърът Qiuao обича да използва обикновени ризи и памучни дълги поли от А-образна линия, за да създаде вертикална права линия. И двамата са по-скоро подобни на линии линии, а ефектът на обикновена адукция е благословен, за да придаде цялостния вид. Прави и високи!

2. Обърнете внимание на линията на талията, notoginseng е по-добре

Един от най-табуираните стилове за обличане на малките жени е стилът с прави крака, който е свързан нагоре и надолу в едно тяло, което наистина поставя акцента върху вертикалната посока. Но човешкото тяло се нуждае от естетиката на извивките, а правите и прави линии само ще обгърнат изцяло малкия човечец. Изглежда като „специално изработено“ облекло за измерване на височината, което напълно разкрива тайната на височината. За малките хора, независимо дали са разхлабени или прилепнали, линията на талията трябва да се подчертае, а съотношението 37 е най-доброто, за да покаже високия дял.

Линията на талията може да бъде създадена директно чрез дизайна на самото облекло или чрез съвпадение на аксесоарите. Линията на талията е граничен възел между горната част на тялото и долната част на тялото.След като този възел бъде посочен, горната и долната част на тялото ще бъдат свързани по-гладко, показвайки неравномерните линии на цялото тяло. Когато създавате линията на талията, всеки трябва да се опита да подобри линията на талията, да съкрати горната част на тялото и да удължи долната част на тялото. Колкото по-близо е съотношението до 37%, толкова по-голям ще бъде ефектът.

Ключови моменти: Линията на талията е завършващият щрих за малките хора. Ако искате тънка и висока фигура, не пропускайте линията на талията при ежедневното си облекло. Когато създава линията на талията, блогърът не обвързва директно всички върхове в линията на талията на панталона, а по-скоро създава по-изискана талия чрез съвпадение, като колани, връзки или къси палта. Създадена между, нека простата форма подобрява текстура на износване.

3. Горната част е къса, а долната е дълга, удължавайки линията на крака

Най-голямото притеснение за много дребни жени при обличането е късите крака. Следвайте тенденцията да се научите да носите панталони с широки крачоли. Други ги носят лениво и стройно, но те са неудобни и странни, когато го носят, но изглеждат като малки. дете е откраднало дрехите на възрастен. Проблемът с това е, че повечето панталони с широки крачоли са изключително дълги и широки. Прекалено дългите панталони се натрупват по глезените и причиняват тромавост. Прекалено широките панталони отново разширяват формата на крака, което не само кара хората да изглеждат неудобно, но и няма височина. ефект.

Панталоните с широки крачоли не са фалшиви, но за малките жени трябва внимателно да се определят ширината и дължината. Твърде широки панталони, подобни на расклешенных панталони, не са подходящи за малки жени. Като цяло, най-добре е да изберете панталони с обиколка от 3 до 4 см извън най-широката ви обиколка на крака. Правите панталони с широки крака имат по-широк толеранс към формата на крака и ще бъдат по-високи. Когато младите жени носят дълги панталони или дълги поли, те трябва да изберат дължината на краката и глезените си, което е по-спретнато и в същото време променя съотношението на ръста на малкия мъж по-хармонично.

Ключови моменти: Когато малък човек носи чифт панталони, той трябва да знае как да избира между дължината и ширината на панталона. Правите панталони са най-добрият тип панталони за малките хора. В същото време глезените са правилно изложени, което може да остави тънкото тяло на долната част на тялото празно. Вид много високи връхчета. Блогърът винаги не е склонен да обуе високи токчета директно, докато носи дълги крака. Вместо това той настоява да носи прави панталони и се поставя удобно на първо място.

Носенето е учене, прилагайте наученото и изискайте себе си. Малките жени имат свои собствени уникални методи за красота. Външно те никога не са били в състояние да ограничат естествената красота на жените и малките височини естествено не могат да попречат на малките жени да се стремят към красотата.Read more at:http://www.formaldressau.com/collections/grey-formal-dresses | http://www.formaldressau.com/collections/long-formal-dresses



Тагове:   FASHION,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: richards
Категория: Спорт
Прочетен: 26615
Постинги: 115
Коментари: 1
Гласове: 10
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930